Top

Szabadság és Távollét Tervező Rendszer

Az Online Szabadság és Távollét Tervező Rendszer kezeléséhez nem szükséges magasabb szintű számítógépes ismeret, mint a Facebook vagy G-mail kezeléséhez.
A dolgozók kezdet és vég dátum, igény szerint egy rövid indoklás beírásának segítségével tudnak szabadságot kérvényezni.

Megrendelem a csomagot! Videó megtekintése

Mire nyújt megoldást?

E-mailes értesítést szeretnék!
A rendszer az eseményekről e-mail értesítést küld.
A dolgozó szabadságot kérvényez, a vezetője e-mailben értesül a szabadság kérvényekről. Ha a vezető jóváhagyja vagy elutasítja a munkavállaló válasz e-mailben értesül róla.
Jogszabályoknak meg akarok felelni!
Jogszabályba ütköző eseményeket tiltja rendszer.
A jogszabályoknak megfelelően történő szabadság tervezés és kiadás érdekében tiltjuk a jogsértéseket. Figyelmeztető üzenet és hibalista is gondoskodik a jogszabályi megfelelőségről.
Elegem van a szabadságos tömbből!
A rendszer kiváltja a szabadságos tömböt.
Papírkímélő megoldás, hogy nem kell a szabadságos tömböket, engedélyeket töltögetni. Aki ragaszkodik a papíros megoldáshoz pár kattintással kinyomtathatóak a szabadság kérelmek, aláíratáshoz.
Statisztikák, jelentések a vezetőnek?
Távollét diagrammok cég, költséghely és dolgozói szinten.
Távollétek kapcsán csak a képzelet szab határt a statisztikáknak. Legyen szó oszlop vagy kör diagramról. Előző hónapok évek összehasonlításáról a rendszerből kinyerhető.

Csomag rendelés

Főbb funkciók

Kell telepítenem bármilyen programot? A Szabadságtervező semmilyen telepítést nem igényel, a rendszer fut minden főbb modern böngészőben (Mozilla Firefox, Google Crhome, Internet Explorer 10+).
A regisztráció során szükséges megadnom a cégem számlázási adatait? Nem, kizárólag előfizetéskor szükséges kitölteni számlázási adatokat.
Hogyan működik a számlázás a KEZDŐ és HALADÓ csomagoknál? A KEZDŐ és HALADÓ csomagokban, éves díjat számlázunk. (365 nap, dátumtól-dátumig)
Miben tér el ettől a PROFI csomag? A számlázás, havonta a Szabadságtervezőben kezelt aktív dolgozók alapján történik, 219 fő feletti létszám esetén. 219 fő alatti létszám esetén pedig fix díja van.
Tudok-e az előfizetés ideje alatt csomagot váltani? Igen, ebben az esetben is arányosan beszámítjuk az előzetesen kifizetett díjat.
Hogyan kezelik az adatokat? Saját szerveren tároljuk, SSL protokollon keresztül gondoskodunk a biztonságos adatkezelésről.

És akik már minket választottak...


Maradt még kérdése?

ugyfelszolgalat@olm.hu
+36 30 661 2775
olmunkaido